Bij de Mallemolen besteden we veel aandacht aan bijzondere gebeurtenissen, zoals:

Verjaardagen

Groot feest!
Als een peuter jarig is, besteden de leidsters veel aandacht aan de verjaardag. De jarige mag op de speciale verjaardagstoel en krijgt een hele mooie zelfgemaakte en bij het kind passende muts. In de kring mag de jarige vertellen over zijn of haar verjaardag en de kinderen zingen heel veel liedjes. Daarna mag de Jarige Job natuurlijk trakteren!

Sinterklaas

Als Sinterklaas in het land is, bezoekt hij natuurlijk ook de Mallemolen. En de kindjes verkleden zich ook allemaal als Sint en Piet. Het is groot feest met veel pepernoten, poppenkast en een cadeautje.

Kerstmis

Met kerstmis branden wij een kaarsje en zingen wij heel veel liedjes. De lokalen zijn heel gezellig versierd. Aan het eind van de ochtend doen ook de ouders mee en blazen wij samen het kaarsje uit.

Palmpasen

Een week voor Pasen maken alle peuters een Palmpasen stok met slingertjes. Een zelfgebakken broodje met lekkers aan de stok geprikt. En dan wordt een echte Palmpasen optocht gelopen. Probeer maar eens van dat lekkers af te blijven!

Zomerfeest

En dan is het zomer! Kort voor de zomervakantie wordt buiten het grote zomerfeest gevierd. Schmink, poffertjes, vele spelletjes en twee heerlijke zomerse dagen – elk jaar vieren de kinderen een mooie afsluiting van het schooljaar!